donderdag 22 augustus 2013

Cara Who ?


                            <3 | via Tumblr

Cara Delevingne, wie kent haar niet. Elk magazine dat je openslaat.. ze staat erin !
Ze heeft een heel herkenbaar gezicht, en vooral haar wenkbrauwen zijn herkenbaar, iets wat echt helemaal Cara is. Ze is 3 jaar het gezicht van Burberry geweest, stond op de cover van Vogue, ze modelleerde voor onder andere Chanel, DKNY,  & Zara. En was ook mannequin voor de shows van o.a Moschino, Fendi, Burberry,Chanel, Victoria's Secret en nog talloze shows meer.
Maar even genoeg over hoe succesvol ze is.. kijk even mee naar Cara.              X

Cara is een badass, haar gekke Instagram foto's, met weird faces en een vrij ruige kledingstijl. Wat ik grappig vind, want ze kan zo klassiek op de foto staan. Het lijkt wel alsof ze alles, maar dan ook echt alles in huis heeft. Zo is er recent een Youtube video online gezet, en ze zingt ''sun don't shine'' samen met Will Heard. Ze doet meer de backings, maar oh jeetje.. wat een relaxte stem heeft deze chik ! ( klik op de link)

                  Untitled
 
Het lijkt alsof ze niet eens haar best doet om er mooi uit te zien. Wat je vaker bij modellen ziet.. in het dagelijks leven dragen ze bijna nooit make-up, ik denk omdat ze op hun ''werk'' niets ander moeten.
 
           cara delevingne | Tumblr
 
Want to get the look ? Ik geef hieronder tips.
 
1.Zorg voor een goede basis, dus een foundation precies in jou kleur. Je mag zeker geen tintje donkerder nemen. Pale face it is !
 
2. Je wenkbrauwen zijn bij deze look het belangrijkste, dit zijn de ''kindjes'' van Cara, dus dit mag niet ontbreken. Neem een poeder of potlood in een kleur dat wel lichter is dan je haar kleur, zo krijg je een zachter effect.

3. Shape it baby ! Zorg ervoor dat je onder je jukbeenderen een matte bronzer aan brengt en zo je gezicht vorm geeft. Als je dit moeilijk vindt, dan kan je op youtube kijken naar een van de talloze filmpjes die over shapen gaan. Vermijd de appeltjes van je wangen, maar blijf onder het bot (jukbeen) van je wangen. op de lichte plekken kan je eventueel nog highlighter aanbrengen voor een extra duidelijk effect.

4. De lichte smokey eyes van Cara zijn heel simpel. Neem wat nude tinten, zoals taupe/bruin en beige.. die bijvoorbeeld ook in het Naked Pallette zitten, maar elk andere oogschaduw werkt ook prima.
Breng wat taupe aan in je arcade boog, en blend dit goed uit. Breng een lichtere oogschaduw aan op het bewegend ooglid en op je wenkbrauwbot. Onder je oog, vlak langs de wimperrand kan je ook nog een beetje taupe/bruine oogsschaduw toevoegen ( blend dit goed uit ). Finish met mascara, en Voilá !

5. Houd de lippen neutraal !

Dit is niet echt een look voor het dagelijkse leven denk ik, als je oppeens met compleet andere wenkbrauwen tevoorschijn komt, zou dit best al schokking ervaren kunnen worden haha ! Maar om het uit te proberen is natuurlijk super leuk. En als je de wenkbrauwen weg laat, is het een prima look voor overdag.
 
              Cara Delevingne. | via Facebook

Wat vinden jullie van dit Topmodel ?

xxx

Liefs,  Noémi