donderdag 3 oktober 2013

Make-up Workshop By Jooz

'.            
Hoe moet je nou goed shapen?'',  '' Hoe kan je je lippen op laten vallen ?'' ''Welke kleur blush is mooi bij mijn huidskleur ?'' ... en allemaal dit soort vragen vlogen er om de oren van Jolanda!
Want 2 vriendinnen van mij hadden een workshop bij haar, om aan jullie te laten zien hoe het allemaal in zijn werk gaat !
De studio van Jolanda is heel leuk ingericht, met lichtroze en stijgerhouten meubels.
Toen we binnen kwamen gingen we even rondkijken, tussen de make-up snuffelen en leuke bladen lezen. In de tussentijd zette Jolanda alles klaar en zorgde voor lekkere dingetjes.                               Leuke bloemetjes, lekkere plakjes cake, m&m's en wat te drinken...

Eerst gaat er een iemand op de stoel, de basis make-up wordt aangebracht ( foundation etc. ) en daarna maakt Jolanda een helft van het gezicht op.. na dat ze dat heeft gedaan moet je zelf de andere helft na gaan maken. Jolanda geeft dan tips hoe je het beste de oogschaduw aan kan brengen.. en ik moet zeggen, het is ze allebei super goed gelukt !
Danara doet haar make-up terwijl Jolanda de helft van Lejla's gezicht opmaakt.


Als de meiden allebei opgemaakt zijn, doen ze mooie kettingen en omslagdoeken
om van de winkel URS.  We mochten de accesoires gerbuiken voor de foto's. Thanks !
Hier is de link van de facebook van URS, je kan ook online bestellen : https://www.facebook.com/#!/pages/URS/140044809421817


Hier zijn de eind-foto's van de workshop !
Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast over de leuke workshop als wij !
We hebben een hele leuke dag gehad en vooral veel geleerd. Hieronder zet ik nog wat overige foto's van de workshop.

Bedankt voor het lezen,

Liefs Noémi