zaterdag 21 februari 2015

Sunday Afternoon

Fotograferen is iets wat ik heel graag doe. Het liefst zou ik iedere dag met iemand op pad gaan en zoeken naar de mooiste locaties om te shooten, maar helaas moet ik naar school en is daar dus geen tijd voor. Maar op een vrije Zondag is er altijd tijd om iets te ondernemen. Zo ga ik dus regelmatig met een vriend of vriendin naar buiten wanneer het redelijk weer is om mooie plaatjes te schieten.
Dit heb ik al een aantal keer gedaan en nu lijkt het me leuk om mijn 'Sunday Afternoon' shoots te delen met jullie!Afgelopen Zondag heb ik met Ward, een vriend van mij, een hele leuke shoot gehad in het stadje waar wij wonen. In Grave heb je de mooiste plekjes waar je gave foto's kan maken. Het blijft me verrassen dat we constant goede locaties vinden.

Ik fotografeer in een bepaalde stijl. De standaard foto's laat ik aan mij voorbij gaan omdat dat niet iets is wat ik leuk vind. Ik probeer een beetje Tumblr worthy foto's te maken als je begrijpt wat ik bedoel. Niet altijd even scherp, niet al te serieus, coole outfits, veel zwart wit, analoge/polaroid filters en ga zo maar door.

Kijk mee naar Sunday Afternoon met Ward Dominicus
Het was prachtig weer die dag, en we kwamen eigenlijk spontaan op het idee om foto's te gaan maken. We zijn zelfs het dak op geklommen, alles voor mooie foto's haha.
Ik ben trots op Ward, want hij had nog nooit eerder een fotoshoot gedaan. Wat mij betreft een model is spe.
Houd mijn blog in de gaten voor meer shoots, ook buiten Sunday Afternoon.


Liefs,

Noémi